10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăReacţia PNL la chemarea Vioricăi Dăncilă: "Nu mai bine ar ieşi cei...

Reacţia PNL la chemarea Vioricăi Dăncilă: “Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă?”

“Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”.

Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, spune Gorghiu, care întreabă: “Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”.

“Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea… Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”, spune Alina Gorghiu, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ea menţionează că preşedintele Klaus Iohannis se află la Bacău, “la o dezbatere deschisă cu cetăţenii”.

“Pentru că asta e democraţia! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, adaugă Gorghiu.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă căechipa sa de campanie încearcă săcontacteze staff-ul lui Iohannis.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă