Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reacția președintelui USR la scrisoarea lui Rudy Giuliani

Reacția președintelui USR la scrisoarea lui Rudy Giuliani

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat luni că scrisoarea trimisă de avocatul lui Trump, Rudolph Giuliani, nu are nicio „consistenţă din punct de vedere politic”, afirmând, ironic, că şeful statului va primi probabil mesaje şi din partea frizerului şi bucătarului preşedintelui.

Rl online 0 comentarii

„Aştept cu înfrigurare şi aşteptăm toţi timpul când va veni şi scrisoarea frizerului domnului Trump. Sunt convins că şi preşedintele Iohannis aşteaptă cu îngrijorare mesajele devastatoare care urmează probabil să vină de la frizerul şi apoi de la bucătarul lui Donald Trump criticând activitatea domnului Augustin Lazăr”, a declarat pentru Mediafax preşedintele USR, Dan Barna.

El a apreciat scrisoarea ca fiind produs al unei activităţi de lobby.

„Această scrisoare nu are nicio consistenţă din punct de vedere politic.Scrisoarea pare dictată de Liviu Dragnea şi Antena 3. Poziţia SUA a fost în repetate rânduri exprimată de mesajele Departamentului de stat şi ale Ambasadei SUA la Bucureşti şi este exact în direcţia contrară a dictării pe care domnul Giuliani a decis să o semneze”, a mai afirmat liderul USR.

Comentarii

loading...