Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Realitatea TV va lipsi de la congresul PSD. Motivul? Nu mai sunt locuri!

Realitatea TV va lipsi de la congresul PSD. Motivul? Nu mai sunt locuri!

Oficialii partidului au informat jurnaliștii că postul nu are acces în interiorul Sălii Palatului, acolo unde se desfășoară întâlnirea social-democraților. Motivul? Spațiul este prea mic pentru a putea permite și accesul Realitatea TV.

Iulian Budușan 0 comentarii

Realitatea TV este interzisă la Congresul PSD. Oficialii partidului au informat juraliştii Realitatea TV, miercuri seara, că postul nostru nu are acces în interiorul Sălii Palatului, acolo unde se desfășoară întâlnirea social-democraților. Motivul? Spațiul este prea mic pentru a putea permite și accesul postului de știri. În schimb, toate celelalte televiziuni pot intra în clădire.

Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, a explicat că este de-a dreptul şocant ceea ce se întâmplă. "Nu ni s-a pus că ar exista vreo restricţie până acum, vorbim de Sala Palatului, nu de Teatrul Mic, vorbim de un mini-studio nu de un platou de televiziune", a spus acesta, adăugând că Realitatea TV este o televiziue care şi-a făcut treaba şi a informat corect cetăţenii.

"Mi se pare ruşinos", a continuat Edward Pastia.

"Ni s-a comunicat că nu avem voie nici la şedinţa tehnică de vineri. Vom sta afară, vom relata de afară, cu ajutorul reporterilor Realitatea TV. Anul trecut toate televiziunile au avut loc, acum a devenit prea mică Sala Palatului. Aşa ştiu ei să facă jocurile în comunicare. Este greu să mai spui ceva, să tragi o concluzie. În atâţi ani de carieră, nu m-am întâlnit cu asemenea situaţie", a afirmat directorul executiv al Realitatea TV.

Acesta a mai spus că reporterii Realitatea TV au fost anunţaţi că nu mai există spaţiu pentru ca să ne montăm un mini-studio întrucât sunt prea mulţi delegaţi. "nu ne-a venit să credem. Spaţiul de la Sala Palatului este imens. Delegaţii vor sta în sală, nu pe hol. Ne gândim să depunem o sesizare, nu mi se pare deloc în regulă ce face PSD. Cum ca o televiziune de ştiri să fie interzisă la un asemenea eveniment?", a declarat Edward Pastia.

Comentarii

loading...