6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăRecepţia de 9 mai de la Cotroceni, fără Tăriceanu, dar cu Dragnea...

Recepţia de 9 mai de la Cotroceni, fără Tăriceanu, dar cu Dragnea şi Dăncilă

“Am luat decizia, ţinând cont de atitudinea preşedintelui din ultima perioadă, de a nu participa la sărbătorirea Zilei Europei, pe 9 mai, adică nu voi da curs invitaţiei de a merge la Cotroceni la această recepţie, pentru că mie mi se pare că preşedintele, prin declaraţiile pe care le-a făcut, a jignit grav primul ministru”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, în urmă cu câteva zile.

Totuşi, Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea vor merge la recepţie.

“Palatul Cotroceni nu este proprietatea privată a cuiva şi nici nu poate fi considerată aşa. Este decizia noastră de a marca Ziua Europei, decizia noastră de a nu merge pe calea scandalului şi vreau să fac o precizare: eu, PSD şi Guvernul nu avem niciun război cu preşedintele Iohannis”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat luni cum crede că va fi întâlnirea dintre şeful statului şi premierul Dăncilă, după ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului, Dragnea a spus că nu crede că preşedintele va avea timp premier.

“Am înţeles că vor fi mulţi oameni. Nu cred că la o masă atât de mare de invitaţi şi apropiaţi de preşedinte, nu cred că va avea timp doamna premier să se apropie de preşedinte”, a declarat, luni, liderul PSD.

Pe 9 mai va avea loc la Palatul Cotroceni recepţia de Ziua Europei, eveniment care se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 17.00. Evenimentul ar urma să reunească o serie de ambasadori, membri ai Forului Diplomatic, miniştri şi membri ai Guvernului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă