8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăReuniune la vârful PSD, cu o zi înainte ca ministrul Justiției să...

Reuniune la vârful PSD, cu o zi înainte ca ministrul Justiției să facă anunțul referitor la Kovesi

În această săptămână, şedinţa BPN al PSD va avea loc miercuri, 21 februarie, cu doar o zi înainte de anunţul ministrului Justiţiei despre şefa DNA, au precizat surse din partid citate de site-ul stiripesurse.ro.

Anterior, ministrul Tudorel Toader anunţase că va prezenta evaluarea managementului DNA într-o declaraţie de presă pe care o va susține, joi, la sediul Ministerului Justiţiei.

Biroul Permanent Național este constituit din președintele PSD, președintele executiv al PSD, președintele de onoare al PSD, președintele Consiliului Național al PSD, vicepreședinții PSD, secretarul general al PSD, trezorierul PSD, președintele CFN, liderii naționali ai TSD, OFSD, OPSD, LAL.

Prim-ministrul, președinți celor două camere ale Parlamentului, care sunt membri ai PSD, precum și liderii grupurilor PSD din Parlamentul României și din Parlamentul European sunt membri de drept ai Biroului Permanent Națonal.

Precedenta şedinţă a BPN al PSD a avut loc în urmă cu o săptămână, însă în anul 2017 şedinţele de acest fel au s-au organizat la distanţă de câteva luni. Unul dintre reproşurile care i-au fost aduse lui Liviu Dragnea a fost şi preferinţa pentru CEx, în loc de săptămânalul BPN prevăzut de statut.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă