Revine Sevil Shhaideh în Guvern?

Revine Sevil Shhaideh în Guvern?

Liviu Dragnea a anunțat recent că așa numiții "penali" au liber să revină în Guvern, odată cu instalarea noului cabinet Dăncilă. Dacă mulți vehiculau numele Rovanei Plumb, mai nou, în cărți pare să fie Sevil Shhaideh pentru postul de secretar general al Executivului.

Iulian Budușan 0 comentarii

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat recent că așa numiții "penali" au liber să revină în Guvern, odată cu instalarea noului cabinet condus de Viorica Dăncilă. Dacă la început toată lumea vorbea că această afirmație era menită să deschidă calea Rovanei Plumb pentru un post de vicepremier, surse politice citate de Hotnews, susțin că Sevil Shhaideh este favorită să fie numită secretar general al Guvernului.

Aceleași surse susțin că în această perioadă că Sevil Shhaideh, alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă și de Darius Vâlcov, lucrează la programul de guvernare ce urmează să fie prezentat odată cu votul din Parlament pentru noul cabinet.

Sevil Shhaideh a fost ministrul al Dezvoltării în Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose, dar și-a depus demisia din acest post după ce premierul Mihai Tudose a cerut eliminarea "penalilor" din executiv. Shhaideh este urmărită penal în dosarul "Belina".

Comentarii

loading...