15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăRezoluţie în PSD de susţinere a premierului Viorica Dăncilă

Rezoluţie în PSD de susţinere a premierului Viorica Dăncilă

Rezoluţia a fost semnată şi de vicepreşedinţii regionali, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, şi ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, prezenţi la Timişoara, informează România Actualităţi.

Mihai Fifor a precizat: Nu putem să asistăm pasiv la modul în care se încearcă discreditarea premierului României, într-un moment ca acesta şi, desigur, PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică extrem de coerentă şi de riguroasă şi de susţinută la tentativa aceasta de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, această ţară.

Şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat ieri, la Timişoara, că premierul Viorica Dăncilă se bucură de toată susţinerea sa şi a formaţiunii pe care o conduce.

Liderul PNL Ludovic Orban a depus în nume personal o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

În document, Ludovic Orban o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare, iar pe Liviu Dragnea de divulgare a unor informaţii secrete de stat.

Preşedintele liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţă a opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Avi la Ierusalim. Plângerea a ajuns la DIICOT.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...
Ultima oră
Pe aceeași temă