9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăRobert Negoiță, aliatul lui Ponta, a fost suspendat din funcția de primar

Robert Negoiță, aliatul lui Ponta, a fost suspendat din funcția de primar

“Prefectul municipiului Bucureşti a emis acest ordin azi, 31.08.2020, pentru suspendarea mea cu data de 19.08.2020, deci retroactiv. Motivul invocat este acela că Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 3 – Sector 3 mi-a acceptat definitiv candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, în condiţiile în care actualul mandat, din 2016, l-am câştigat din partea unei alte formaţiuni politice”, a anunțat, luni, Robert Negoiţă.

“Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de a nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, a precizat Robert Negoiță într-o postare pe contul său de Facebook.

Robert Negoiță este susținut de Victor Ponta și de partidul condus de el, Pro România, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 3.

“La Sectorul 3 este o problemă. Domnul Negoiţă, ca urmare a faptului că a candidat pe listele altui partid, nu mai este primarul de drept al Sectorului 3. Urmează, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Local să ia în discuţie un interimat la nivelul Primăriei Sectorului 3, raportat la faptul că suntem în această perioadă şi trebuie luate şi îndeplinite măsuri de îndată”, declara, luni dimineață, viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

De menționat este faptul că Aurelian Bădulescu este el însuși candidat la Primăria Sectorului 3, din partea PSD.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă