Roman despre USR PLUS. Eu personal nu am încredere să lucrez cu acești oameni

Roman despre USR PLUS. Eu personal nu am încredere să lucrez cu acești oameni

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat, marți seara, la B1TV, că „alianța naturală” a liberalilor este cu PMP pentru guvernare și că nu are încredere în USR PLUS.

Ioana Oancea 0 comentarii

„Alianța naturală este cu PMP, pentru că au fost singurii parteneri loiali și de cuvânt care au stat lângă PNL în lupta din Parlament cu PSD. Din păcate, sondajele ne arată că nu am putea face doar noi și atunci mai e nevoie și de UDMR pentru a face majoritatea, din păcate nu extrem de confortabilă. Venirea USR în această alianță va genera majoritate pentru schimbarea Constituției. Președintele vrea să avem și o reformă serioasă a statului român. Pentru revizuirea Constituției este nevoie de două treimi. Ce încredere pot să am eu într-un partener care de un an de zile atacă PNL în loc să atace PSD. Eu personal nu am încredere că pot lucra cu acești oameni”, a declarat Florin Roman, la B1TV.

Prezent în aceeași emisiune, deputatul PMP Marius Pașcan a atacat USR PLUS, spunând că reprezentanții acestuia nu cred în valorile creștine și sunt „de un transgenderism de-ăsta generalizat”.

Declarația lui Roman a venit după ce mai multe informații apărute în spațiul public au arătat că liberalii ar prefera o alianță cu PMP și UDMR, însă președintele le impune peneliștilor să formeze o majoritate cu USR PLUS.

Disensiuni între PNL și USR PLUS au existat și la Alba, circumscripția electorală a lui Florin Roman, unde negocierile la nivel local au decurs foarte greu între cele două partide.

Comentarii

loading...