Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romania3.0: "PSD să asculte vocea românilor și nu cântecele de sirenă ale noii Securității"

Romania3.0: "PSD să asculte vocea românilor și nu cântecele de sirenă ale noii Securității"

Reprezentanții inițiativei civice Romania3.0 consideră că Partidul Social Democrat se află la momentul unei decizii cruciale: "Va începe să lupte realmente cu statul paralel și va îndrepta legislativ în regim de urgență abuzurile comise împotriva românilor?"

Iulian Budușan 0 comentarii

"PSD va avea mâine un Congres important. După 15 luni de la alegeri, cel mai mare partid din România trebuie să ia o decizie crucială:
Va începe să lupte realmente cu statul paralel și va îndrepta legislativ în regim de urgență abuzurile comise împotriva românilor?
Gradul de dezamăgire și supărare al românilor este în continuă creștere. Suntem azi o națiune dezbinată de cătușe și abuzuri.
Nimeni nu mai vorbește de dezvoltare, de construirea unor soluții, de locuri de muncă, de proiecte, de investiții, de viitor.
România este arestată azi de un stat paralel care conduce prin frică și prin teroare, cu acoperiți în toate mediile sociale, inclusiv în cele politice.
Donald Trump și Partidul Republican american au înțeles că lupta cu statul paralel are o singură direcție: înainte.
România 3.0 așteaptă ca PSD să asculte vocea românilor și nu cântecele de sirenă ale noii Securității.
Dreptate până la capăt, pentru toți. Niciun efort nu este prea mare pentru a ne salva țară", se încheie postarea Romania3.0 de pe site-ul inițiativei.

Comentarii

loading...