Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Rovana Plumb îşi ridică în slăvi şeful de partid: "Liviu Dragnea este un lider european cu viziune"

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, îl elogiază pe Liviu Dragnea, în urma deciziei liderului PSD de a stabili o paritate femei-bărbaţi în rândul vicepreşedinţilor PSD.

Rl online 0 comentarii

Cândva adversară internă a lui Dragnea, Rovana Plumb îl consideră acum pe preşedintele PSD "un lider european cu viziune". Plumb, în prezent vicepreşedinte PSD, a mai anunţat că nu va candida pentru această funcţie la Congresul de sâmbătă, 10 martie.

"Eu o să spun de fiecare dată ceea ce consider eu şi o spun cu toată sinceritatea: Liviu Dragnea este un lider european cu viziune. Cred că lucrul acesta a fost confirmat de mai multe ori. Cred că o confirmă de fiecare dată când se iau decizii importante. Faptul că acum atingem acest obiectiv de partitate, dacă ne uităm în peisajul politic al mai multor state europene, chiar de aici din jurul nostru, observăm că încă nu s-a ajuns. Pas cu pas, în ultimii ani, deschiderea şi sprijinul pentru femei, din partea PSD şi a preşedintelui Liviu Dragnea, ca şi a celorlalţi colegi ai mei a fost constantă. Iată că acum atingem acest obiectiv de paritate, care este binevenit", a declarat Rovana Plumb, miercuri, la Parlament.

Comentarii

loading...