Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu

S-a format comisia parlamentară care va ancheta alegerile din 26 mai

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia de înființare a Comisiei parlamentare care va ancheta eventualele nereguli produse în contextul scrutinului din 26 mai 2019.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit Hotărârii Parlamentului României, noua comisie de anchetă este formată din 23 de senatori și deputați.

În funcția de președinte al biroului Comisiei se va afla Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD. Cei doi vicepreședinți vor fi Viorel Salan (senator PSD) și Cristina Trăilă (deputat PNL).

Decizia de înființare a noii comisii parlamentare a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 28 iunie. Potrivit acestei decizii, comisia trebuie să-și prezinte raportul final în termen de 90 de zile de la momentul înființării. Cu alte cuvinte, concluziile acestei comisii vor fi cunoscute, probabil, în jurul datei de 1 octombrie 2019.

Amintim că, despre referendumul pe tema Justiției, de la 26 mai 2019, CCR a decis deja că acesta a fost legal.

Comentarii

loading...