Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șapte lideri județeni PNL și-au dat demisia pentru rezultatele proaste de la alegeri

Șapte lideri județeni PNL și-au dat demisia pentru rezultatele proaste de la alegeri

Șapte președinți de organizații județene și-au prezentat demisiile din funcțiile de conducere din teritoriu pentru rezultatele sub așteptări în județele în care au coordonat alegerile locale.

Petronel Tudor 0 comentarii

Tinel Gheorghe (PNL Ialomița), Alexandru Dănăilă (PNL Brăila), Adrian Albu (PNL Satu Mare), Lucian Heiuş (PNL Hunedoara), Ionel Palăr (PNL Bacău), Cristinel Romanescu (PNL Buzău) şi Nicolae Robu (PNL Timişoara) sunt cei șapte lideri liberali județeni care și-au anunțat demisia de onoare în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL care a avut loc astăzi.

„Am stabilit calendarul de pregătire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorală, preşedintele PNL trebuie să îşi asume această răspundere. Alegerile care urmează vor fi decisive pentru evoluţia României, iar obiectivul nostru e câştigarea alegerilor la un scor cât mai mare care să permită PNL să îşi pună în aplicare programul de relansare economică.”, a anunțat Ludovic Orban.

Președintele PNL a transmis în teritoriu că nu va exista niciun fel de colaborare cu PSD și că vor fi acceptate doar înțelegeri cu aleșii locali ai PMP, USR-PLUS și UDMR.

Comentarii

loading...