Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandal privind revocările lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache continu

Scandal privind revocările lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache continu

Scandalul privind revocările lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache au continuat miercuri, în Camera Deputaţilor, alesul PNL Raluca Turcan acuzând PSD că vrea falsificarea stenogramelor de săptămâna trecută.

Rl online 0 comentarii

"Considerăm obligatorie prezentarea stenogramelor şedinţei trecute astfel încât să poată fi prezentate şi tipărite în MO deciziile luate de Camera Deputaţilor prin vot demeocratic. Aşa cum am făcut referire la art 27 şi 28, se interzic conducerea şedinţelor de către persoanele pentru care se supune la vot revocarea. Nicio procedură de vot final atâta timp cât pe lista de vot final nu se află revocările", a spus Raluca Turcan.

Deputatul PNL a cerut supunerea la votul final a solicitărilor de revocare din şedinţa trecută.

"Domnul preşedinte ilegal nu îmi faceţi o favoare. Se intenţionează falsificarea stenogramelor de şedinţă, ceea ce este un abuz la care doar nişte infractori pot să apeleze. Sunteţi ilegali", a mai spus Turcan.

Răspunsul lui Florin Iordache: "Pe stenograme pot fi citite hotărârile care respectă regulamentul. Cu număr de deputaţi prezenţi. Colegii care nu doresc să participe, să acţioneze în consecinţă".

A venit şi replica lui Florin Roman, de la PNL: "În politică numai boii sunt consecveţi. Nu mai fiţi consecvenţi".

Liberalii au cerut, săptămâna trecută, revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al forului, însă acesta din urmă a acuzat că nu se respectă regulamentul.

Comentarii

loading...