12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăSebastian Cucoş, fost şef-adjunct al Jandarmeriei în 10 august 2018, detaşat la...

Sebastian Cucoş, fost şef-adjunct al Jandarmeriei în 10 august 2018, detaşat la Buzău

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, la Buzău, Gheorghe Sebastian Cucoş este împuternicicit să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică.

El va întocmi acte pe ţin de serviciul de Ordine Publică, dar dacă situaţia o va impune, va fi trimis şi la acţiuni, în stradă.

”Domnul Sebastian Cucoş este detaşat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, prin ordinul Inspectorului General, să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică timp de trei luni.

El este încadrat în continuare pe funcţia de director la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Detaşarea este de 3 luni, începând cu data de 13 februarie 2020”, a declarat Georgiana Nazîru, purtător de cuvânt al IJJ Buzău, citat de News.ro.

Sebastian Cucoş este urmărit penal în dosarul violenţelor din 10 august, din Piaţa Victoriei, din Capitală, fiind acuzat de  complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă