Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sebastian Cucoş, fost şef-adjunct al Jandarmeriei în 10 august 2018, detaşat la Buzău

Sebastian Cucoş, fost şef-adjunct al Jandarmeriei în 10 august 2018, detaşat la Buzău

Colonelul Sebastian Cucoş, fost prim-adjunct al Jandarmeriei Române în perioada protestului Diasporei, din 10 august 2018, a fost detaşat trei luni la Jandarmeria Buzău, urmând să se ocupe de Ordine Publică.

Florin Budescu 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, la Buzău, Gheorghe Sebastian Cucoş este împuternicicit să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică.

El va întocmi acte pe ţin de serviciul de Ordine Publică, dar dacă situaţia o va impune, va fi trimis şi la acţiuni, în stradă.

”Domnul Sebastian Cucoş este detaşat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, prin ordinul Inspectorului General, să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică timp de trei luni.

El este încadrat în continuare pe funcţia de director la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Detaşarea este de 3 luni, începând cu data de 13 februarie 2020”, a declarat Georgiana Nazîru, purtător de cuvânt al IJJ Buzău, citat de News.ro.

Sebastian Cucoş este urmărit penal în dosarul violenţelor din 10 august, din Piaţa Victoriei, din Capitală, fiind acuzat de  complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată.

Comentarii

loading...