15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăSebastian Ghiță: "Da, voi difuza înregistrarea cu Kovesi"

Sebastian Ghiță: “Da, voi difuza înregistrarea cu Kovesi”

Întrebat de Mircea Badea dacă va difuza înregistrarea pe care o are cu șefa DNA, Sebastian Ghiță a răspuns afirmativ. Sebastian Ghiță: DA!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi. El a precizat că va difuza înregistrarea ”când domnul Tudorel și domnul Dragnea vor sesiza CCR (n.r. face o aluzie că președintele Klaus Iohannis nu va admite revocarea lui Kovesi, iar Ministerul Justiției poate sesiza CCR pentru conflict constituțional). Văd că domnul Tudorel mă caută pe mine, pe la Belgrad, într-un dosar cu probele false. Să sesizeze Dragnea și Tudorel Curtea Constituțională, așa cum au promis. Mă îndoiesc că o vor face.”

“Văd că domnul Tudorel mă caută pe mine, pe la Belgrad, într-un dosar cu probele false. Să sesizeze Dragnea și Tudorel Curtea Constituțională, așa cum au promis. Mă îndoiesc că o vor face”, a spus Sebastian Ghiță.

Ghiță cere ca procurorul Mircea Negulescu, exclus din magistratură, după ce s-a aflat ce a făcut la DNA Ploiești, să fie condamnat.

”Acest nemernic, acest nenorocit, sper să ajungă în pușcărie.”, a spus Sebastian Ghiță.

“Mă miră cum domnul Tudorel tot plimbă ideea mă duc după Ghiţă în Serbia. Cu ce? Cu probele false ale lui Portocală? După ce le-ai făcut raport, vii în Serbia cu probele lui Negulescu?”, a tunat fostul deputat într-o intervenţie la România TV.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a ieşit la rampă cu un atac dur la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, după ce acesta din urmă a anunţat că va pleca în Serbia, pentru a discuta despre procedura de extrădare.Ghiţă a confirmat şi faptul că a pregătit un memoriu prin care să ceară suspendarea extrădării, probele pe care s-ar baza dosarele sale, fiind false.

“Sigur că da. Abia aştept să ajung aici. Când intră pe treptele justiţiei, îi dau raportul în mână  că mă gândesc că nu a trăit în România. Să le explice sârbilor că el, Tudorel Toader, a venit cu probe false să extrădaţi un cetăţean, ca să nu mă certe acasă propaganda. (…) Ştiţi ceva şi cu Tudorel Toader? Ori în căruţă, ori în teleguţă, că aşa duplicitar, nu mai merge.”, a completat Sebastian Ghiţă.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...
Ultima oră
Pe aceeași temă