Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ședința CSM: Tudorel Toader, replică pentru Iohannis

Ședința CSM: Tudorel Toader, replică pentru Iohannis

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader i-a clarificat președintelui Klaus Iohannis că a fost invitat de către Comisie după însușirea proiectului ca iniţiativă legislativă. Toader a mai subliniat că nu el a predat proiectul legilor Justiţiei către Comisia specială.

Rl online 0 comentarii

„Domnule președinte, (...) cu certitudine vreau să vă spun că nu ministrul Justiţiei a predat proiectul de lege către Comisia specială, ci comisia specială a invitat ministrul Justiţiei care a prezentat proiectul de lege 50 de minute, după care l-a preluat şi l-a însuşit ca iniţiativă legislativă, e adevărat, cu mulţumiri", a declarat Ministrul Justiției, citat de Agerpres.

De asemenea, ministrul Justiției a accentual pe buna colaborare între el și CSM:

„Am avut şi avem multe activităţi de real beneficiu pentru sistemul judiciar. Eu am în faţă un proiect din candidatură şi citesc o jumătate de frază care, în opinia mea, este cheia bunului mers al Justiţiei şi anume - respectarea strictă a atribuţiilor constituţionale şi legale a statutului judecătorilor şi procurorilor. Această frază este până la urmă o sinteză a sintezelor şi presupune două cerinţe: să ne cunoaştem, pe de o parte, atribuţiile, competenţele, limitele constituţionale indiferent de locul pe care îl ocupăm şi, în al doilea rând, să ni le îndeplinim corect şi rapid", a afirmat Tudorel Toader.

 

Comentarii

loading...