Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senatorii aproape că renunță la vacanță

Senatorii aproape că renunță la vacanță

De obicei, fiind primii care intră în vacanță și ultimii care se întorc, senatorii și-au prelungit șederea până aproape de sfârșitul lunii iulie, mai extact până pe data de 19.

Iulian Budușan 0 comentarii

Plenul Senatului a aprobat joi programul de lucru al acestei Camere până la finalul sesiunii extraordinare, astfel că în perioadele 9 - 12 iulie şi 16 - 19 iulie senatorii vor lucra în comisii.

"De luni, 9 iulie, până joi, 12 iulie, vor avea loc lucrări în comisiile permanente pentru avizarea unor proiecte de lege, propuneri legislative, documentare şi soluţionarea unor probleme repartizate comisiilor. Acelaşi program va fi şi pentru perioada 16 - 19 iulie", a anunţat, în plen, Adrian Ţuţuianu, preşedintele de şedinţă.

În favoarea acestui program s-au exprimat 69 de senatori, unul s-a abţinut şi unul a fost împotrivă.

Senatul a fost convocat în sesiune extraordinară pentru perioada 3 - 19 iulie.

Comentarii

loading...