Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senatorii și-au luat măsuri pentru a nu lipsi de la deschiderea anului școlar

Senatorii și-au luat măsuri pentru a nu lipsi de la deschiderea anului școlar

Senatorii vor lucra în circumscripţiile electorale luni, în prima zi a anului şcolar.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Este deschiderea anului şcolar, parlamentarii vor fi prezenţi în teritoriu la aceste activităţi", a spus preşedintele de şedinţă, Adrian Ţuţuianu.

Marţi vor avea loc şedinţa Biroului permanent al Senatului şi plenul, iar miercuri senatorii vor lucra în comisiile permanente.

"Am convenit în cadrul şedinţei Biroului permanent de astăzi (n.r. - miercuri) ca, în măsura în care vom avea un număr important de rapoarte primite de la comisiile de specialitate, este posibil ca în şedinţa Biroului permanent de marţi să decidem să organizăm o şedinţă de plen şi în cursul zilei de miercuri", a adăugat Ţuţuianu.

Joi, senatorii vor lucra tot în comisii, iar vineri şi sâmbătă au activităţi în circumscripţiile electorale.

Programul de lucru al Senatului pentru săptămâna viitoare a fost adoptat cu unanimitate de voturi de plen.

Comentarii

loading...