Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

senatorul Ioan Stan

senatorul Ioan Stan

Senatorul Ioan Stan (PSD): pentru Gheorghe Flutur, traseismul politic este ceva de laudă

Preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Suceava, într-o recentă declaraţie de presă, nici nu mai ştia câţi primari PSD au trecut la PNL pentru viitoarea campanie electorală.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Senatorul social-democrat Ioan Stan susţine că Flutur tratează judeţul ca pe propria moşie, aruncând în spaţiul public dezinformări legate de o presupusă colaborare locală cu PSD.

 “Realizând că se bucură de tot mai puțină încredere în rândul sucevenilor, Gheorghe Flutur urmărește cu disperare să câștige alegerile în spatele ușilor închise. Racolarea primarilor PSD, indiferent de mijloacele prin care realizează acest lucru, reprezintă nimic mai mult decât o încercare de a deturna voința alegătorilor, exprimată prin vot liber. 

Pe lângă această practică, Gheorghe Flutur se bazează și pe înscrierea în campania electorală a unor candidați fără șansă, care au rolul să atace PSD în perioada campaniei electorale cu scopul de a ne discredita în fața electoratului nostru folosindu-se de acuzații lipsite de fond, substanță și veridicitate. Aceștia se fac remarcați numai prin acuzele la adresa PSD-ului, conform cărora am fi încheiat un pact cu Flutur pentru împărțirea județului. Însă despre ce înțelegere poate fi vorba când Gheorghe Flutur tratează județul Suceava ca pe propria moșie, fără să țină cont de nimeni și de nimic? În acest sens, considerăm că singurul pact posibil este între respectivii candidați și Gheorghe Flutur, în vederea îngenuncherii pentru totdeauna a județului Suceava în fața PNL-ului.

Disprețul lui Gheorghe Flutur față de alegători și principiile democrației este evident odată ce se laudă în gura mare că operațiunea sa de racolare a primarilor PSD a avut succes. Nu vom discuta aici despre mijloacele mai puțin ortodoxe prin care și-a însușit primarii altui partid. Suntem însă consternați să constatăm că, pentru Gheorghe Flutur, traseismul politic este ceva de laudă și nu ceva rușinos.

În fapt, acțiunile sale nu fac altceva decât să dezvăluie disperarea în fața perspectivei de a pierde alegerile. Din acest punct de vedere, demonstrează că este capabil de orice pentru a câștiga un nou mandat. El nu a luat însă în considerare lucrul cel mai important. Mai puternic decât orice racolare de primari, decât orice candidat-fantomă, decât orice minciună electorală este votul oamenilor. Iar pe 27 septembrie, oamenii îl vor trimite pe Flutur acasă. 

Destul!”, afirmă senatorul Ioan Stan.

 

Comentarii

loading...