Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şerban Nicolae: Comisia SIPA - o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi şi cariere

Şerban Nicolae: Comisia SIPA - o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi şi cariere

Comisia SIPA reprezintă "o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi şi cariere" şi care a permis unora să exercite după bunul plac puterea, spune liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

Iulian Budușan 0 comentarii

Comisia SIPA reprezintă "o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi şi cariere" şi care a permis unora să exercite după bunul plac puterea, a afirmat miercuri liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, în plenul Parlamentului, la dezbaterea raportului Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a clarifica aspectele ce ţin de desfiinţarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie.

"Au şi securiştii oamenii lor. Dar aş vrea să fac câteva precizări: dovada manipulării este faptul că se vorbeşte de intrarea bătrânei procuroare ceauşiste şi a consilierului său neangajat public în arhiva SIPA. Nu, domnilor! Nu era arhivă - era o bază documentară a unei structuri operative aflate în funcţiune. Au intrat la Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie înainte să-l desfiinţeze. L-au desfiinţat ca să-şi acopere urmele. (...) Dacă tot se spune că s-au făcut dosare procurorilor şi judecătorilor acolo ar fi trebuit să fie şi mapa profesională şi dosarul bătrânei procuroare ceauşiste intens stipendiată de Soros. Aşa cum sunt şi unii dintr-o anumită parte a acestei săli. Nu se găseşte. Păi, dacă a fost procuroare, n-ar fi trebuit să găsească acolo mapa profesională Băsescu Traian ca să refuze o remaniere guvernamentală? Şi datele legate de viaţa privată?", a afirmat Şerban Nicolae.

El a subliniat că acest serviciu nu a fost inventat de Rodica Stănoiu, ci cu mult înainte.

"N-a fost înfiinţat nici măcar de Marian Ureche pe care eu personal nu l-am cunoscut. Cei care susţin abuzurile, fanii protocoalelor secrete, susţinătorii înţelegerilor oculte, sufrageriştii de profesie apără cu disperare această chestiune - să nu se afle ticăloşiile pe care le-au făcut. Poate că raportul Comisiei SIPA este încă o breşă în acest eşafodaj ticălos care a distrus vieţi, care a distrus cariere şi care a permis unora să exercite după bunul plac puterea în această ţară", a completat senatorul social-democrat.

Comentarii

loading...