11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăŞerban Nicolae este propunerea PSD pentru şefia Senatului

Şerban Nicolae este propunerea PSD pentru şefia Senatului

”Cred că activitatea mea în Senat este suficient de bine cunoscută ca să primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide”, a declarat Şerban Nicolae.

Senatorii PSD au decis, în şedinţa grupului de marţi, să-l propună pe Şerban Nicolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Nicolae a candidat împotriva lui Titus Corlăţean şi a lui Niculae Bădălău.

”Din fercire pentru mine, beneficiez de sprijinul colegilor, foare bine pregătiţi, cu cariere pe cont propriu cât se poate de respectabile şi care şi-au dorit solidaritate.”, a declarat Şerban Nicolae, la finalul şedinţei.

Acesta a explicat că votul va fi mâine, în şedinţa de plen a Senatului.

”Vă daţi seama că am fost liderul grupului trei ani şi jumătate tot ceea ce am decis la grup s-a respectat cât se poate de onest şi de bună credinţă. De altfel, cred că activitatea mea în Senat este sufciient de bine cunoscută ca să primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide.”, a mai declarat Şerban Nicolae.

Acesta a precizat că, pentru posturile de vicepreşedinte din Biroul Permanent al Senatului, au fost votaţi Teodor Viorel Meleşcanu, Robert Cazanciuc şi Liviu Marian Pop. 

Întrebat cum va arăta Senatul sub conducerea sa, Şerban Nicolae a spus: ”Eu sper să arate aşa cum trebuie să arate o instituţie constituţională. (…) Amestecul numelui meu în diverse scandaluri s-a făcut pentru a mă denigra”.

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Accident Milişăuţi. Patru persoane au fost rănite. Printre ele se afla și un copil

Un accident rutier nefericit a avut loc pe teritoriul localității Milișăuți, iar patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Potrivit declarațiilor...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă