Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şerban Nicolae: "V-aş dori o persoană de sex feminin în familie victimă"

Şerban Nicolae: "V-aş dori o persoană de sex feminin în familie victimă"

Senatorul PSD a transmis, marţi, unor membri din cadrul Comisiei de Apărare că le-ar dori ca în familie să aibă o femeie care să fie implicată într-o agresiune, făcând o paralelă cu incidentul în care o femeie jandarm a fost lovită la protestul din 10 august.

Iulian Budușan 0 comentarii

Senatorul Şerban Nicolae a participat, marţi, la audierea din Comisia de Apărare din Senat în cardrul căreia au fost audiaţi Ionuţ Sindile, şeful Jandarmeriei Române, Laurenţiu Cazan, şeful Jandarmeriei Bucureşti, ministrul de Interne Carmen Dan şi prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru cu privire la incidentele din data de 10 august din Piaţa Victoriei.

În momentul în care responsabilii din Jandarmeriei au fost întrebaţi cu privire la informaţia pe care purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a transmis-o mass-media conform căreia o femeie jandarm s-a ales cu coloana vertebrală fracturată în urma unei agresiuni în care a fost implicată, vinovaţi fiind mai mulţi protestatari furioşi, senatorul Şerban Nicolae le-a transmis colegilor din comisie, membrii ai opoziţiei că le doreşte în familie o femeie care să fie agresată, pentru a vedea că de fapt nu informaţia transmisă este problema esenţială.

"Putem să dăm cu pumnii şi picioarele într-o femeie în uniformă, important este dacă nu cumva a minţit purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei când a vorbit de fractură de coloană. News-ul a fost fake, loviturile însă au fost pe bune şi v-aş dori să aveţi o persoană de sex feminin în familie să fie implicată, să fie victimă şi aşa să vedeţi dacă sunteţi atât de relaxaţi şi preocupaţi dacă nu cumva se transmit informaţii false", le-a transmis Şerban Nicolae senatorilor din comisie.

Reprezentanţii Jandarmeriei audiaţi în comisie au declarat că informaţia pe care purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a transmis-o în seara de 10 august, după incidentul în care a fost implicată femeia jandarm, s-a bazat pe un diagnostic primar pus de către medici.

 

Comentarii

loading...