Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Siegfried Mureşan, cerere către Von der Leyen: Să obţină aderarea României la Schengen

Siegfried Mureşan, cerere către Von der Leyen: Să obţină aderarea României la Schengen

Europarlamentarul Siegfried Mureşan anunţă, marţi, că i-a cerut candidatei la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, să obţină aderarea României la spaţiul Schengen, informează News.ro.

Andreea Andrei 0 comentarii

„Ca europarlamentar român, vreau să vă spun un singur cuvânt: Schengen. Bulgaria şi România îndeplinesc condiţiile de aderare la zona Schengen încă din 2011. Noi, Parlamentul European, am solicitat aderarea de mai multe ori. Vă solicit să vă alăturaţi Parlamentului şi, împreună cu noi, să folosiţi instrumentele pe care le aveţi la dispoziţie pentru a obţine aderarea Bulgariei şi României la Spaţiul Schengen. Aceasta este tema pe care cetăţenii din Bulgaria şi România au cele mai multe aşteptări de la Uniunea Europeană. Aderarea României şi Bulgariei va întări securitatea spaţiului Schengen, nu o va slăbi”, a declarat Mureşan, marţi, în plenul Parlamentului European, la dezbaterea cu candidatul pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Totodată, acesta a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru abordarea ambițioasă și realistă. 

”Trebuie să facem mai mult în acest domeniu, trebuie să ne îmbunătăţim eficienţa energetică, trebuie să reducem emisiile de dioxid de carbon şi trebuie să facem toate acestea într-un mod responsabil, prin măsurarea impactului economic, social şi de mediu pe care îl au măsurile pe care le luăm, prin a fi alături de oamenii şi de regiunile care sunt afectate şi prin consolidarea competitivităţii economiei noastre. Dumneavoastră propuneţi o abordare ambiţioasă şi realistă. Cred că este cea corectă şi o susţin”, a mai spus Siegfried Mureşan.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...