Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simplă întâmplare? Dăncilă și Giuliani, la mese alăturate, în restaurant!

Simplă întâmplare? Dăncilă și Giuliani, la mese alăturate, în restaurant!

O poză publicată de site-ul american Politico o surprinde pe Viorica Dăncilă, la o cină în hotelul lui Donald Trump, la o masă alăturată de cea la care se află avocatul președintelui, Rudy Giuliani.

Rl online 0 comentarii

Fotografia în care apar Rudy Giuliani și Viorica Dăncilă, la mese alăturate, a fost postată pe Twitter la chiar de avocatul președintelui.

A fost surprinsă în luna martie a acestui an, în timpul unei vizite în care Dăncilă nu a obținut prea multe de la Washington, cu excepția unei fotografii în treacăt cu vicepreședintele Mike Pence.

În rest, premierul a promis, la întâlnirea anuală AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) că va muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim, lucru care i-a entuziasmat pe cei prezenți, dar care evident nu s-a întâmplat, din cauza opoziției președintelui Iohannis.

Giuliani era deja un cunoscut al PSD. În vara lui 2018, el a trimis o scrisoare președintelui României în care și-a exprimat ”îngrijorările legate de degradarea continuă a statului de drept în România”. Giuliani a declarat ulterior pentru Washington Post că a fost angajat să scrie scrisoarea de către firma de consultanță a fostului șef FBI Louis Freeh.

Dar nu se știe dacă controversatul avocat s-a întâlnit cu Dăncilă în martie. Politico scrie că purtătorul de cuvânt al lui Giuliani nu i-a răspuns la o întrebare pe acest subiect.

Între timp, Giuliani și-a îndreptat încă o dată atenția asupra României, făcând referire la legăturile fiului lui Joe Biden, Hunter, cu omul de afaceri Puiu Popoviciu. Chestiunea a fost preluată și de Donald Trump, zilele trecute, care a menționat numele țării noastre.

”Cred că ce au făcut Biden și fiul său, și acum, cred, că apare și cazul României; ceea tocmai a ieșit astăzi. Sau în altă țară. Și sunt sigur că există mai mult decât atât”, a spus Donald Trump.

Ce s-a întâmplat? În 25 octombrie, New York Times a scris că Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte american, l-a recrutat pe fostul șef al FBI Louis Freeh pentru a-l ajuta pe Puiu Popoviciu în ancheta în care era vizat de procurorii anticorupție și în care a fost condamnat în 2016. Freeh l-a angajat apoi pe Giuliani, chiar cel care a criticat lupta anticorupție din România.

Comentarii

loading...