11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăSorin Ovidiu Vântu: După eșecul cu domnul Elan, am încercat același lucru...

Sorin Ovidiu Vântu: După eșecul cu domnul Elan, am încercat același lucru cu micul escroc Gușă

”În momentul în care statul român a pornit atacul asupra mea motivul principal al lui Băsescu a fost Realitatea. Îl deranja teribil Realitatea. Motivul partenerilor strategici era altul și îl vom discuta. Am încercat să protejez acest trust de presă apelând la niște oameni în care la momentul acela aveam încredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg, contract de trust-see este familiar termenul pentru telespectatori. Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea.

După eșecul cu domnul Elan, am încercat același cu om căruia credeam că îmi datorează din punct de valoare moral enorm, micul escroc, Gușă. Gușă este un fel de peștișor, nu știu dacă știti ce înseamnă parazitul. În ocean se strecoară prin colții rechinului un fel de peștișori mici care ciugulesc din colții rechinului resturile. Ăsta este Gușă. Cu Voiculescu la început, cu Adrian Năstase, cu Băsescu, cu mine, acum îl ciugulește pe Vizer. Acest escroc a avut în proprietate printr-un contract de trust-see grupul Realitatea. Ceea ce ați difuzat dumneavoastră este o gâlceavă între ei doi escroci: domnul Elan Schwartzenberg- măcar ăla e un escros simpatic- și domnul Gușă. Niciunul dintre ei nu a deținut trustul Realitatea.

Și-au trecut grupul de presă ca și o altă companie PetromService, o companie foarte valoaroasă, pe numele lor cu complicitatea unui jucător sindic, a altori judecători sindici, a unei doamne de la Registrul Comerțului și cu planul direct al SRI prin domnii Coldea și acum susținută această operațiune ilegală de către actualul SRI cu domnul Hellvig și așa mai departe.

Și domnul Elan Schwartzenberg a fost victimă a serviciilor de informații din România. Domnul Gabriel Oprea, “Gabi minte mică”, prostovanul ăla a încercat să își facă o rețea operativă păcălind și pe alții că îi trece în rândul armatei ca spioni în cadrul serviciului de spionaj al armatei. Lista aia pe care ați văzut-o dată pe la televiziuni, cu oameni din societatea civilă, din presă și așa mai departe ca ofițeri activi în MApN era rețeaua pe care încerca să o construiască Gabi Oprea vânzând iluzia apartenenței acestora la serviciul de spionaj al armatei. Domnul Elan a căzut victimă acestui Gabi Oprea. Domnul Gușă și Păcurariu au căzut victime atât a lui Oprea, cât și lui Florian Coldea și George Maior. Deci totul a fost o operațiune dirijată de SRI, care la rândul său este dirijat din afară de către partnerii strategici, de către americani, CIA mai exact.

Tot timpul eu am fost proprietarul acestei companii, contractul de trust-see e de proprietare de fațadă. Fiica mea a semnat un contract de trust-see în Cipru cu domnul Gușă, care nu mai recunoaște acum.

Eu am depus o plângere la DNA acum vreo 5 ani, procurorul de caz a stabilit cu claritate că domnii Gușă, Păcurariu, Elan Schwartzenberg sunt escroci, au dovezi clare, au probe, numai că țin dosarul la sertar pentru că Realitatea este încă utilă domnilor cutare și cutare – Iohannis, SRI, DNA. E suportul lor principal. Se așteaptă probabil să se facă termenul de prescripție pentru Gușă și Păcurariu și în același timp să dea posibilitatea acestor escroci să treacă contractele de echipamente, de cabluri, personal pe o nouă, banii intrând aici, iar toate datoriile acumulându-se în trustul meu de presă. Nici domnul Elan, nici domnul Gușă nu au fost proprietarii acestui trust, au fost niște bidoane folosite de mine ca să protejez trustul de atacul furibund al securității române.”, a spus Sorin Ovidiu Vântu la B1 TV.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă