Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorina Matei: „Cum minte doamna K în discurs public şi în bilanţ oficial”

Sorina Matei: „Cum minte doamna K în discurs public şi în bilanţ oficial”

Jurnalista Sorina Matei afirmă că șefa DNA, Laur Codruța Kovesi, a prezentat anumite inadvertențe în datele enunțate în bilanțul Direcției Naționale Anticorupție.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Într-o pustare publicată pe profilul personal de Facebook, jurnalista Sorina Matei declară că Laura Codruța Kovesi prezintă modificări față de situația reală.

Doamna K, în discurs, la bilanţul DNA, pe 28 februarie 2018: “Au fost studiate peste 12 milioane de documente.”

Doamna K, în cifrele de la bilanţul DNA, pe 28 februarie 2018: “activitatea de urmărire penală a fost desfășurată, în medie, de107 procurori “

Deci concentraţi-vă: avem 12 milioane de documente sudiate/citite/zice K, de către 107 procurori. Adică fiecare procuror a studiat în 2017 în total 112.149 de documente. (12 milioane documente/107 procurori).

Zicem de la noi, că suntem buni la suflet, că procurorii sunt roboţi. Şi fiecare procuror parcurge fiecare document (chiar dacă are o pagină sau 50) în maximum 3 minute.

Aşadar, unui singur procuror i-au luat 336.448 minute (112.149x 3 minute parcurs pe document) în 2017 să studieze documentele de care vorbeşte K. Adică fiecare procuror a citit în 2017 în DNA timp de 5607 ore (336.448 minute/60)fără să mai facă absolut nimic!!!

Programul în DNA este pe zi de 8 ore. Asta înseamnă că fiecare procuror a citit în 2017 în DNA documente timp de 700 de zile cu tot cu sâmbete şi duminici. N-a mai scris, n-a mai audiat, n-a mai făcut nimic. A citit timp de aproape 2 ani, paradoxal și suprarealist, intr-un singur an- 2017! Că un an are totuşi 365 de zile.

Imposibil, doamna K! Bilanţul DNA este doar pe 1 an, afirmă Sorina Matei în postarea sa.

Citește totul despre:

#kovesi #minte #SorinaMatei

Comentarii

loading...