Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorina Matei: Dumbravă SRI şi Dumbravă personal a început să comande materiale de denigrare în presă

Sorina Matei: Dumbravă SRI şi Dumbravă personal a început să comande materiale de denigrare în presă

Jurnalista Sorina Matei susține, într-o postare pe contul personal de Facebook că generalul SRI, Dumitru Dumbravă, a pornit o campanie de denigrare în presă, prin materiale comandate.

Rl online 0 comentarii

"Domn Dumbravă dă interviu la juridice.ro în care vorbeşte de "câmpul tactic".
Doamna Veve scrie şi zice toate prostiile de-a lungul timpului tot pe juridice.ro, prietena lui domn Dumbravă din cauza căreia s-au isterizat teribil domn Dumbravă şi SRI şi domn Dumbravă personal a început să comande materiale de denigrare în presă.
Domn Dumbravă se duce în 2017 la Gala juridice.ro.
Doamna Veve nu ratează nici ea nicio sindrofie de-a lungul timpului a juridice.ro.
Domn Dumbravă perseverează. După ce iese tot circul, dânsul se duce în continuare la juridice.ro şi în 2018 pentru că acolo găseşte oameni din Justiţie şi, aşa cum se vede din poze, este vedeta SRI a reuniunii.
Că domn Dumbravă nu are limite şi îşi permite asemenea iesiri în zonele care au legătură cu Justitia nu mă miră absolut, dar absolut deloc. Că Hellvig şi SRI permit asta în continuare devoalează, în mod clar, un singur lucru: Hellvig şi Iohannis îi sunt datori/depind de ceva în legătură cu Dumbravă şi nu numai că nu-l vor scoate în veci din zona Justiţiei, dar îl lasă să acţioneze în continuare", își încheie postarea pe contul personal de Facebook, Sorina Matei.

Comentarii

loading...