Sorina Matei: „Niciun președinte după ‘89 nu și-a făcut mai multe concedii pe an în afara țării”

Sorina Matei: „Niciun președinte după ‘89 nu și-a făcut mai multe concedii pe an în afara țării”

Jurnalista Sorina Matei comentează acid la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, despre care s-a aflat, recent, că a plecat într-o vacanță în străinătate.

Rl online 0 comentarii

Niciun președinte al României de după ‘89 nu a fost mai preocupat de confortul său pe bani publici decât boier Klaus.


Niciun președinte al României după ‘89 nu și-a făcut mai multe concedii pe an în afara țării în resorturi de lux decât boier Klaus.


Niciun președinte al României după ‘89 nu și-a lungit vizitele în afara țării pentru fursecuri și shopping decât boier Klaus.


Niciun presedinte al României după ‘89 nu a inaugurat resorturi de golf ale prietenilor într-o țară în care nu se practică golf decât boier Klaus.


Niciun președinte al României după ‘89 nu a fost mai slab, mai lipsit de idei, de proiecte pentru țară și de viziune, mai neimplicat și dezinteresat, rupt total de realități și mai preocupat exclusiv doar de traiul său de boier de stat decât Klaus.


Și cu toate acestea, presa, aflată teoretic în serviciu public al guvernaților nu guvernanților, nu scoate niciun cuvânt, deși singura ei menire este să aducă la lumină în mod corect tot ce fac autoritățile pe culoarele puterii începând cu prima poziție in stat- aceea de președinte al României, afirmă jurnalista Sorina Matei în postarea sa de pe contul de Facebook.


#FromRitzTenerifeWithLove

 

Comentarii

loading...