6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăȘtefănescu, despre noua conducere a PSD

Ștefănescu, despre noua conducere a PSD

“Actuala conducere a partidului are o sarcină foarte grea. Anume trebuie să ne împace pe noi toţi, pentru că se pleacă din sală nu în echipă, după cum vedeţi. Nu am putut să ţin lângă mine nici pe Şerban Nicolae, nici pe Liviu Pleşoianu, nici pe mulţi alţii. Ar fi trebuit să ieşim cu toţii pe scenă, să dăm dovadă de unitate. Eu sper să mai facem o întâlnire, inclusiv cu candidaţii care au avut un scor destul de bun în această competiţie, împreună cu actuala conducere votată de Congres, de delegaţi, şi împreună să găsim o formulă în care să coexistăm în partid, să găsim fiecare ceva bun de făcut pentru fiecare dintre noi. (…) E muncă multă acum, de organizare. Sunt convins că foarte mulţi colegi de-ai mei, dacă sunt chemaţi, vor putea să pună umărul”, a declarat Codrin Ştefănescu, la finalul Congresului.

Referindu-se la rezultatul votului, el a opinat că mesajul acestuia ar fi “că trebuie să ne schimbăm, să ne resetăm”.

“Eu am spus că nu mă schimb. Probabil că mesajul este că trebuie să uităm de problemele noastre şi să considerăm că trebuie să ne schimbăm, să ne resetăm. Nu ştiu! O să vedem despre ce este vorba în viitor”, a spus Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu a candidat pentru funcţia de secretar general al PSD şi a obţinut al treilea rezultat, cu 466 de voturi, după Mihai Fifor care a obţinut 2.366 voturi şi Gabriel Petrea care a obţinut 717 voturi. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă