Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ștefănescu, despre presiunea pusă pe primarii psd

Ștefănescu, despre presiunea pusă pe primarii psd

Codrin Ştefănescu a declarat că partidul din care face parte este unul "greu încercat", povestind, în context, că unii primarii social-democraţi, la începutul discursurilor, în loc de "onorată asistenţă", spuneau "onorată instanţă".

Rl online 0 comentarii

"Liviu Dragnea este pur şi simplu deţinut politic! Am trecut prin foarte multe bătălii împreună şi prin foarte multe suferinţe. Suntem un partid greu încercat. În ţară când am fost, în această perioadă, înainte de campanie şi în timpul campaniei, la Suceava, la Iaşi, la Botoşani, să vă spună colegii, primari de-ai noştri începeau la microfon, în loc să spună 'onorată asistenţă', 'onorată instanţă' ", a afirmat Ştefănescu, la Congresul PSD.

Acesta a adăugat că nu poate uita "abuzurile" produse în România, care ar fi vizat colegi de partid.

"Nu pot să uit că în România, ţara mea, s-au produs abuzuri inimaginabile. Aici în sală sunt oameni care au fost victime ale acestor abuzuri. Avem primari, viceprimari, oameni cu funcţii care au fost călcaţi în picioare şi umiliţi ani de zile. Cum pot să uit lucrul ăsta? Cum pot să uit că un întreg partid a fost vânat şi hărţuit ani de zile şi mesajul nostru către popor a fost că vom opri aceste abuzuri şi că vom face dreptate până la capăt. De aceea am fost alături de Adrian Năstase când nu mai era nimeni (...), am fost alături de tine, Andrei Dolineaschi, când te-au anchetat, am fost alături de tine, Olguţa Vasilescu, când ţi-au pus cătuşe la mâini pentru o mizerie, am fost alături de tine, Ionel Arsene, când te-au încătuşat pentru o mizerie, am fost alături de Mircea Cosma, de Andreea Cosma şi de Vlad Cosma. Am fost alături de fiecare coleg al meu aflat la ananghie", a spus Codrin Ştefănescu. 

Comentarii

loading...