Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Streinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Streinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe poziția a patra ar urma să fie senatorul Daniel Zamfir.

Ioana Roșu 0 comentarii

Pe locul doi pe lista PSD va figura managerul Institutului de Boli Infecțioase "Matei Balș" din Capitală, Adrian Streinu Cercel.

Lista PSD pentru Senat la alagerile parlamentare va fi deschisă de primarul încă în exercițiu al Capitalei Gabriela Firea, iar pe locul al doilea se va afla medicul Adrian Streinu Cercel.

 Pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe poziția a patra ar urma să fie senatorul Daniel Zamfir sau avocatul Gheorghe Piperea. PSD mizează pe 4 locuri eligibile la Senat.

 Președintele Societății Române de Microbiologie și unul dintre specialiștii cei mai mediatizați în perioada pandemiei, Alexandru Rafila, va candida pe listele PSD București la alegerile parlamentare. Mai exact, Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

În 23 aprilie, doctorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, după ce în presă a apărut un plan propus de el care prevedea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

Documentul era intitulat "Programul de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”, avea nouă pagini şi includea măsuri precum separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de trei luni şi izolarea totală în categoria de vârstă 40 - 65 de ani, "în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.

Comentarii

loading...