13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăStreinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Streinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Pe locul doi pe lista PSD va figura managerul Institutului de Boli Infecțioase “Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu Cercel.

Lista PSD pentru Senat la alagerile parlamentare va fi deschisă de primarul încă în exercițiu al Capitalei Gabriela Firea, iar pe locul al doilea se va afla medicul Adrian Streinu Cercel.

 Pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe poziția a patra ar urma să fie senatorul Daniel Zamfir sau avocatul Gheorghe Piperea. PSD mizează pe 4 locuri eligibile la Senat.

 Președintele Societății Române de Microbiologie și unul dintre specialiștii cei mai mediatizați în perioada pandemiei, Alexandru Rafila, va candida pe listele PSD București la alegerile parlamentare. Mai exact, Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

În 23 aprilie, doctorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, după ce în presă a apărut un plan propus de el care prevedea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

Documentul era intitulat “Programul de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”, avea nouă pagini şi includea măsuri precum separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de trei luni şi izolarea totală în categoria de vârstă 40 – 65 de ani, “în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă