Subiectele de pe agenda sesiunii extraordinare

Subiectele de pe agenda sesiunii extraordinare

Subiectele de pe agenda sesiunii extraordinare

Deputaţii opoziţiei au strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii extraordinare.

Romulus Georgescu 0 comentarii

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, marți, că 118 deputaţi PNL,USR, PMP şi Pro România au depus o solicitare scrisă pentru o sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor.

Deputații Opoziției propun ca pe ordinea de zi să figureze abrogarea legii recursului compensatoriu, respingerea proiectului privind amnistia și grațierea, anularea Ordonanţei de Urgenţă 114. ”PNL rămâne consecvent celor spuse de la ordonanţa 13 încoace şi anume, că amnistia, graţierea şi alte instrumente aflate la dispoziţia corupţilor din PSD trebuie anulate”, a declarat Raluca Turcan. ”Scopul acestei sesiuni extraordinare este exact anularea unor instrumente pe care oricând, persoane aflate cu probleme în Justiţie pot sa le folosească, intrumente care afectează direct viaţa de zi cu zi a românilor.  Nu în ultimul rând prin această sesiune extraordinară dorim să anulăm cel mai toxic instrument care în acest moment sugrumă economia românească. Este exact acea odronanţă care îi face pe români să o ducă mai greu şi să nu înţeleagă exact de ce”, a mai adăugat liderul liberal.

Totodată, în solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare este inclusă pe ordinea de zi şi respingerea proiectului de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă 51/2019 în domeniul transportului de persoane.

Comentarii

loading...