Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu consideră că ALDE se află în stare de război cu adversarii politici

Tăriceanu consideră că ALDE se află în stare de război cu adversarii politici

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că există ”o situaţie de război” cu adversarii politici. ”Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a spus liderul ALDE, citat de Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Tăriceanu a declarat, miercuri, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femelilor Liberal Democrate (OFLDE), care se desfăşoară la Mamaia, că „structuri paralele de putere” au decis eliminarea adversarilor politici, „prin mijloace ilegale”.

„Suntem într-o situaţie de război cu adversarii politici, care au folosit toate situaţiile ilegale în lupta politică. Dacă ei vor război, atunci trebuie să fim şi noi mobilizaţi pentru război”, a adăugat Tăriceanu.

Potrivit lui Tăriceanu, adversarii politici ”au folosit toate mijloacele ilegale şi imorale în lupta politică”.

„Mai e o vorbă pe care o ştiţi: la război ca la război. (...) Trebuie să fim mobilizaţi pentru război, dar pentru unul moral şi legal. Protocoalele ne arată, de fapt, altceva. Ne arată că justiţia era controlată prin mijloacele secrete, la un moment dat vorbeam de mijloacele oculte, acum nu mai vorbesc de mijloace oculte pentru că ele au ieşit la suprafaţă. Vedem că, probabil, în justiţia din România în ultimii ani au căzut victime nevinovate ale acestor înţelegeri secrete, oameni care probabil astăzi sunt condamnaţi, unii cu executare, alţii poate au primit numai condamnare cu suspendare, dar în fond carierele lor profesionale, viaţa lor, demnitatea lor au fost practic distruse”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a declarat, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femelilor ALDE, că Ambasadorul României în SUA face o greşeală „impardonabilă pentru că se implică în jocurile din America”, iar rechemarea la Bucureşti este „obligatorie”.

„Eu nu sunt convins că Giuliani a făcut lobby, pentru că nu am auzit să fie angajat de cineva. Cred că este mai de grabă o atitudine civică şi politică a unui om care a are un rol important în administraţia americană, adică este unul dintre confidenţii lui Trump şi chiar cel care conduce echipa de avocaţi a lui Trump”, a declarat liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Prepedintele ALDE mai spune că ambasadorul României în SUA a criticat scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani liderilor români, dar a lăudat-o pe cea a fostului senator american, John McCain .

„Supărarea mea a apărut în momentul în care am văzut reacţia ambasadorului nostru la Washington, domnul Maior. Şi domnul Maior îşi permite să îl ia în balon pe Giuliani, dar în schimb, când a fost în urmă cu două-trei săptămâni scriosare adresată de John McCain (fost senator american - n.r), a avut o serie de cuvinte de apreciere.”, a mai declarat Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele Senatului spune că această poziţionare a lui George Maior între „taberele prezidenţiale si anti-prezidenţiale”, nu face bine României şi că acesta trebuie rechemat la Bucureşti.

Comentarii

loading...