Foto: Facebook

Foto: Facebook

Tăriceanu crede că Iohannis ar dori victoria moțiunii de cenzură și alegeri anticipate

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că șeful statului, Klaus Iohannis, urmărește să provoace alegeri anticipate.

Mihai Diac 0 comentarii

"Eşecul Guvernului Orban în gestionarea epidemiei de coronavirus şi în gestionarea economiei este evident. Este o incapacitate, incompetenţă cum nu am mai văzut demult. Iohannis îşi dă seama de acest lucru. Guvernul şi PNL s-au erodat în percepţia publică extrem de mult. În momentul de faţă, asistăm la o prăbuşire a încrederii cetăţenilor în Executiv. Iohannis vrea să-i extragă, dar nu vrea să-i extragă forţându-l pe Orban să îşi dea demisia, ci vrea să provoace alegeri anticipate. De aceea şi atacul foarte virulent la adresa UDMR, pe care în acest fel îi convinge să voteze şi ei moţiunea de cenzură", a susținut senatorul Călin Popescu Tăriceanu, joi, la postul România TV.

În opinia acestuia, președintele Iohannis ar dori ca Guvernul Orban să cadă la moțiunea de cenzură și chiar ca PNL să iasă de la guvernare, întrucât în acest fel ar fi disculpat de răspunderea pentru actuala situație de criză economică și sanitară.

Comentarii

loading...