Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu dezvăluie ce a discutat cu oficialii ALDE la Bruxelles

Tăriceanu dezvăluie ce a discutat cu oficialii ALDE la Bruxelles

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că a avut, la Bruxelles, discuţii cu grupul ALDE din Parlamentul European despre referendumul pentru familie şi intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august, informează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

Președintele Senatului s-a întâlnit şi cu europarlamentari români din grupul ALDE.

"A fost o întrebare legată de intervenţia jandarmilor la manifestaţia din 10 august şi liderul grupului a menţionat foarte fugitiv subiectul proiectului de lege care prevede necesitatea transparentizării surselor de finanţare pentru ONG-uri. Sigur că am dat explicaţiile care se impun, am prezentat punctul de vedere al ALDE. (...) A fost şi o întrebare în legătură cu corupţia din partea unui parlamentar care a folosit formula că este un fenomen adânc înrădăcinat în România. Am spus că este un fenomen care ne ne preocupă, dar este la fel de adânc înrădăcinat cum este şi în alte ţări, având în vedere că statisticile europene indică România undeva în clasamentul ţărilor europene undeva la mijloc", a afirmat Tăriceanu la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, un alt subiect a fost legat de votul europarlamentarilor Norica Nicolai ş Renate Weber din Parlamentul European referitor la activarea articolului 7 din Tratatul UE în privinţa Ungariei.

Comentarii

loading...