Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu: Grupul ALDE va deveni reconfigurat ca grup parlamentar mixt

Tăriceanu: Grupul ALDE va deveni reconfigurat ca grup parlamentar mixt

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat luni că grupul parlamentar al ALDE din Camera superioară va deveni grup mixt şi va purta denumirea "Democraţia", potrivit Agerpres.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Ca urmare a anunţului făcut de colegii senatori Adrian Ţuţuianu, Marin Nicolae şi Ilea Vasile (care s-au afiliat ALDE - n.r.) vă aduc la cunoştinţă că grupul are un număr de 14 senatori. Aşa cum am discutat la şedinţa de Birou permanent, va trebui ca după alegerea preşedintelui să reconfigurăm Biroul permanent al Senatului, întrucât nu s-a ţinut cont de aceste calcule şi de aceste ponderi care trebuie avute în vedere, confirm Regulamentului. Totodată, doresc să vă aduc la cunoştinţă că împreună cu colegii, în baza Regulamentului, am decis să reconfigurăm grupul ca grup parlamentar mixt, cu denumirea 'Democraţia'", a spus Tăriceanu, în plenul Senatului.

Preşedintele interimar al Senatului, Şerban Valeca, i-a spus că pentru acest lucru trebuie să depună o solicitare scrisă la Biroul permanent.

Comentarii

loading...