Tăriceanu: Îi solicit premierului Dăncilă să se abţină de la orice propunere de comisar european

Tăriceanu: Îi solicit premierului Dăncilă să se abţină de la orice propunere de comisar european

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi cere premierului Viorica Dăncilă "să se abţină" de la a face o altă propunere de comisar european din partea României până după votul asupra moţiunii de cenzură.

Rl online 0 comentarii

"Cel mai probabil, nu va mai fi în situaţia de a face vreo propunere", adaugă el.

"Doamna Dăncilă a mai picat un examen, de data asta făcând şi victime colaterale în persoana Rovanei Plumb. Aşa se întâmplă când faci lucrurile pompieristic, fără nicio strategie şi fără a respecta vreo procedură", spune Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

El îi cere premierului să nu facă altă propunere de comisar european până când se va vota moţiunea de cenzură.

"Îi solicit premierului Dăncilă să se abţină de la orice propunere de comisar european din partea României până după votul moţiunii de cenzură, care va fi depusă mâine. Cel mai probabil, nu va mai fi în situaţia de a face vreo propunere", afirmă Tăriceanu.

Comisia juridică din PE a decis că Rovana Plumb şi Laszlo Torcsanyi nu sunt potriviţi pentru posturile de comisari europeni. Preşedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe premierul Viorica Dăncilă la consultări pe tema persoanei nominalizate pentru postul de comisar european

Comentarii

loading...