Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu susţine că reprezentanţii instituţiilor occidentale s-au informat superficial în privinţa modificiărilor la Legile Justiţiei.

Tăriceanu susţine că reprezentanţii instituţiilor occidentale s-au informat superficial în privinţa modificiărilor la Legile Justiţiei.

Tăriceanu susţine că Washingtonul şi UE sunt victimele fake news pe Facebook

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, într-un interviu pentru Gandul.info şi Mediafax, că există o informare superficială a celor care au luat poziţie asupra modificărilor făcute de coaliţie la Legile Justiţiei.

Florin Budescu 0 comentarii

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre criticile Departamentului de Stat şi ale ambasadelor. Într-un interviu, el a afirmat că trăim epoca fake news.

"Dacă Facebook este sursa informaţiilor lor, suntem într-o situaţie deplorabilă", a spus liderul ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu: Străinii sunt superficiali

"Trăim o epocă ce poate să fie etichetată simplu de tot: perioada sau epoca fake news, a ştirilor false."

, a declarat politicianul. Conform acestuia,

"Aceste informaţii, cu ajutorul reţelelor de socializare, capătă o viteză de difuzare extraordinară, care nu exista în trecut. (...)"

"Constat cu regret că există o informare extrem, şi subliniez extrem, de superficială a celor care au luat poziţie din străinătate, bazându-se probabil pe ceea ce au citit pe Facebook. Dacă Facebook-ul este sursa informaţiilor lor, suntem într-o situaţie aş spune deplorabilă din punctul meu de vedere."

, a afirmat Tăriceanu.

Comentarii

loading...