Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu: Vă spun simplu şi clar: nici vorbă de remaniere guvernamentală

Tăriceanu: Vă spun simplu şi clar: nici vorbă de remaniere guvernamentală

Tăricenau, a declarat joi, referitor la informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o posibilă remaniere guvernamentală, că nu este nici vorbă despre aşa ceva şi spune că îi pare rău că „astfel de ştiri se propagă” fără ca liderii coaliţiei să fie întrebaţi.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Profit să vă spun un lucru care am văzut că este eminamente politic. Am văzut în presă o ştire care, evident, n-are cum să nu fie rostogolită, pentru că stârneşte interesul, legată de o posibilă remaniere. Vreau să vă spun simplu şi clar că nici vorbă de aşa ceva şi îmi pare rău că astfel de ştiri se propagă fără ca să ne întrebaţi pe noi, cei care suntem responsabilii partidelor componente ale coaliţiei, pentru că v-aş fi spus din primul moment că este o ştire fără niciun fel de bază. Nu s-a discutat nici în cadrul coaliţiei, nici în cadrul Guvernului şi din câte am aflat şi doamna Dăncilă a făcut o declaraţie în acest sens, aşa încât aşa vrea subiectul să fie clar încheiat”, a declarat Tăriceanu.

Şi premierul Viorica Dăncilă a comentat informaţiile apărute în spaţiul public privind o remaniere guvernamentală, spunând că acestea sunt "total neîntemeiate" şi că nu a avut loc în coaliţie o discuţie privind remanierea şi nicio evaluare a miniştrilor.

"Vă asigur că nu am avut absolut nicio discuţie legată de remanierea guvernamentală şi, aşa cum a fost specificat de către cei doi preşedinţi ai coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, o evaluare a miniştrilor se face în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu a fost făcută o evaluare", a spus Viorica Dăncila joi, în judeţul Dâmboviţa, unde vizitează mai mulţi operatori economici din mediul privat.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, confirmă informațiile potrivit cărora în teritoriu s-au antamat sondaje prin care se măsoară atât candidații pentru alegerile europarlamentare cât și o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale.

”Pot să confirm că am hotărât să facem niște sondaje și am decis să vedem cum stau candidații noștri în teritoriu. Acest sondaj trebuie privit cu o relevanță relativă în ceea ce privește candidatura la prezidențiale. Eu nu m-am decis dacă să candidez la prezidențiale și dacă voi dori să candidez, nu voi face acest anunț acum pentru că este prea devreme. Mai mult mă interesează perfomanța Guvernului și a administrației locale, în perspectiva alegerilor europarlamentare”, susține Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii

loading...