Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu știe cum să câștige lupta cu "statul paralel"

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu spune că printr-o relaţie solidă Guvern - Parlament "vom putea să câştigăm lupta cu statul paralel".

Florin Budescu 0 comentarii

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că printr-o relaţie "solidă" Guvern - Parlament se va putea "restabili normalitatea în România" şi se va câştiga "lupta cu statul paralel", informează Agerpres.

"Le-am spus colegilor dorinţa pe care eu o am de a urmări priorităţile astfel încât economia să performeze şi în anul 2018 în continuare, performanţe care să se transfere până la urmă la nivelul bunăstării cetăţeanului, adică creşterea economică trebuie să se simtă la nivelul cetăţeanului, spunând simplu - bani mai mulţi în buzunarul fiecăruia. (...)

Am vorbit şi de necesitatea consolidării statului de drept, revenirii la normalitate, a continuării acestei lupte cu statul paralel şi cred că printr-o relaţie solidă Guvern - Parlament vom putea să restabilim normalitatea în România şi să câştigăm lupta cu statul paralel.

Mi se pare, de asemenea, important, fiind anul Centenarului, să ne concentrăm pe câteva elemente, nu numai evenimentele publice care trebuie să marcheze Centenarul, dar şi anumite obiective majore de investiţii care trebuie să pună, dacă vreţi, în mod clar şi concret pe hartă obiective social-culturale dedicate Centenarului de care să se bucure toţi românii şi să ne dea posibilitatea să lăsăm o moştenire", a afirmat, duminică, Tăriceanu, după şedinţa grupurilor parlamentare PSD şi ALDE desfăşurată la Palatul Parlamentului.

Comentarii

loading...