Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodor Nițulescu: "Eu nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea"

Teodor Nițulescu: "Eu nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea"

Fostul prefect al județului Teleorman Teodor Nițulescu a afirmat marți că nu l-ar vota niciodată pe Liviu Dragnea în nicio funcție publică și a declarat că percepția că acesta ar fi un Dumnezeu în județul Teleorman este "un pic exagerată".

Rl online 0 comentarii

Întrebat de jurnaliști, la ieșirea din DNA, dacă mai este indicat ca Liviu Dragnea să rămână la șefia Camerei Deputaților, Nițulescu a răspuns: "Eu nu l-aș vota niciodată pe Liviu Dragnea în nicio funcție publică".

Referitor la percepția pe care mai muți colaboratori ai lui Liviu Dragnea o au că acesta este un "Dumnezeu" în județul Teleorman, Nițulescu a spus că este aceasta este "un pic exagerată".

"Eu nu l-am perceput ca Dumnezeu pe Liviu Dragnea, deoarece începând cu anul 2001 până în 2005 i-am fost șef și nu putea să fie Dumnezeu câtă vreme eram șeful organizației PSD Teleorman și prefectul județului. (...) Cred că este un pic exagerată chestiunea. Dragnea este totuși un om, nu poate să fie Dumnezeu. Este unul ca toți oamenii, ca noi toți", a precizat Nițulescu.

Despre prezența sa la DNA, Nițulescu a explicat că a fost citat ca martor, având în vedere că a fost prefect în două mandate.

"Sunt în calitate de martor aici, deci nu am venit din proprie inițiativă. Sunt citat de către Direcția Națională Anticorupție în dosarul Tel Drum având în vedere calitatea mea de prefect în două mandate, participant și om care cunoaște niște interacțiuni privitoare la relația mea cu domnul Dragnea. Asta explic Parchetului. (...) Nu fac altceva decât relatez în timp relații care s-au desfășurat în cadrul județului Teleorman în ceea ce privește activitatea Consiliului Județean, a Prefecturii și interferențele pe care le-am avut cu Liviu Nicolae Dragnea și cu firma Tel Drum", a declarat Teodor Nițulescu.

Întrebat dacă ar fi rezistat pe piață societatea Tel Drum dacă nu exista influența lui Liviu Dragnea, Nițulescu a răspuns: "Cred că nu".

El a mai spus că "de mai multe ori" Liviu Dragnea i-ar fi cerut ajutorul cu privire la firma Tel Drum.

Despre posibilele abuzuri care ar fi fost făcute cu privire la transferarea insulei Belina către Tel Drum, Nițulescu a precizat că "mâine, poimâine, Guvernul s-ar putea să ia vârful Omu".

"Un furt cu hotărâre de Guvern. Despre ce discutăm? Mâine, poimâine s-ar putea ca Guvenul să ia vârful Omu și să-l dea firmei Tel Drum. (...)Nu pescuitul era important acolo, ci materialul pentru activitate", a spus fostul prefect al județului Teleorman.

Comentarii

loading...