Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici, către tinerii în internshipul de la Guvern: ,,Sunt înjuraţi zi de zi"

Teodorovici, către tinerii în internshipul de la Guvern: ,,Sunt înjuraţi zi de zi"

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, că tinerii înscrişi în programul de internship al Guvernului vor "da piept cu un mediu în care cei care lucrează în această zonă sunt înjuraţi zi de zi", potrivit Agerpres.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Veţi da piept cu un mediu în care cei care lucrează în această zonă sunt înjuraţi zi de zi, ştiţi foarte bine, într-un loc foarte important de altfel, unde oamenii de calitate pot să facă lucruri minunate, dar, per total, noi, ca şi administraţie publică centrală în special, suntem în aceeaşi zonă foarte mult hulită de ţară şi de multe ori, repet, pe bună dreptate, dar şi locuri în care se pot face lucrurile bune pentru ţară, se pot schimba lucrurile", a declarat Teodorovici.

Comentarii

loading...