10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăTeodorovici, despre candidatul la prezidențiale: ,,Nu din PSD''

Teodorovici, despre candidatul la prezidențiale: ,,Nu din PSD”

”PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”, a afirmat Teodorovici. 

De asemenea, el a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului.

“Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei – n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu-Tăriceanu, Teodorovici a spus: “Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct”, potrivit Agerpres. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă