Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici: Nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin

Teodorovici: Nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, afirmă că renunţarea la o demnitate publică obţinută în baza unui vot de încredere echivalează cu un act de laşitate şi că nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin.

Rl online 0 comentarii

„Renunţarea, în general, echivalează cu acceptarea neputinţei, dar este o opţiune individuală. Însă renunţarea la o demnitate publică obţinută în baza unui vot de încredere echivalează cu un act de laşitate. Nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin. Guvernarea nu este un simplu act de prezenţă sau de complezenţă. Este pricepere, voinţă şi stăruinţă şi, mai ales, asumare”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

„De aceea voi insista să guvernăm şi nu să stăm la guvernare”, subliniază Eugen Teodorovici.

 

Comentarii

loading...