15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăTeodorovici: salariul minim creşte cel mai târziu de la 1 ianuarie

Teodorovici: salariul minim creşte cel mai târziu de la 1 ianuarie

„Analizăm care este data optimă şi vom lua o decizie. Este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna viitoare”, a precizat Teodorovici.

Ministerul spune că Guvernul are în vedere şi reducerea dezechilibrelor dintre salariile de la stat şi cele din mediul privat. „Legea salarizării vine şi cu o reaşezare a zonei publice”, a spus ministrul.

Teodorovici spune că salariile mari din zona publică au fost date pentru a atrage specialişti.

 

Teodorovici critică prestaţia Guvernului Cioloş: au blocat fonduri UE, acum fac afaceri

România ar fi beneficiat de sume mult mai mari din partea UE dacă Guvernul Cioloş nu ar fi blocat fondurile, dar miniştrii de atunci s-au mulţumit să vadă cum este în administraţie şi să adune informaţii pentru a le folosi în afaceri, a declarat la Antena 3 ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune că România a primit 48,6 miliarde de euro de la UE şi a contribuit cu 16,5 miliarde de euro, dar că ar fi trebuit să primească mai mult. ”Din păcate a fost guvernul din 2016, care doar a blocat”, a spus ministrul.

Teodorovici spune că banii primiţi au rămas în mare parte în ţară, dar că o parte au plecat spre alte state din UE, în urma contractelor care au fost semnate şi a plăţilor făcute.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă