Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici și Toader, discuții la Cotroceni

Teodorovici și Toader, discuții la Cotroceni

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi cel al Justiţiei, Tudorel Toader, au fost primiţi, la Palatul Cotroceni, de către consilierii prezidenţiali Mihaela Ciochină şi Cosmin Marinescu.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Ministrul Finanţelor Publice şi ministrul Justiţiei au fost primiţi la Palatul Cotroceni de către Mihaela Ciochină, consilier prezidenţial - Departamentul Legislativ, şi Cosmin Marinescu, consilier prezidenţial - Departamentul Politici Economice şi Sociale", informează Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, prin care a invitat-o joi la consultări, alături de miniştri de resort, pentru clarificarea unor aspecte care ţin de rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită.

Ulterior, Guvernul a adoptat ordonanţa privind rectificarea bugetară. Şeful statului a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificării bugetare de către Guvern, fără avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, şi a solicitat public Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională pentru a verifica în ce măsură ordonanţa de urgenţă de rectificare a bugetului de stat îndeplineşte exigenţele constituţionale de aprobare.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă efectuează, joi, o vizită în Spania. 

Comentarii

loading...