Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mara Mareș, șefa organizației de tineret din PNL  (Foto: youtube)

Mara Mareș, șefa organizației de tineret din PNL (Foto: youtube)

Tinerii din PNL îi ironizează pe românii de 50 de ani. Apoi își cer scuze

Organizația de tineret a Partidului Național Liberal (PNL) a publicat pe Facebook un document intitulat "Ghid de nesupunere civică" în care susține că a dorit să transmită un mesaj pentru reducerea emigrației din România.

Mihai Diac 0 comentarii

"Ghidul de nesupunere civică" a fost postat pe pagina de Facebook a organizației de tineret din PNL, TNL, condusă de Mara Mareș, generând imediat controverse.

Unele texte din documentul TNL fac referiri ironice la adresa "decrețeilor" - termen neoficial pentru persoanele născute în anii 1967 - 1970, imediat după ce Ceaușescu interzisese, printr-un decret, dreptul femeilor din România de a face avort.

În "Ghidul de nesupunere civică", tinerii din PNL îndeamnă generaţiile mai noi să intre în politică, întrucât „decreţeii nu vor reuşi” în acest domeniu.

„Generaţia Y şi Z…se aude? A spus-o şi Iohannis: haideţi în politică să facem mai mult şi mai bine. Decreţeii nu vor reuşi!”, susțin tinerii din PNL.

Un alt mesaj difuzat de TNL le cere tinerilor români să nu emigreze, aducând drept argument faptul că „generaţia decreţeilor nu e funny” şi nu mai are cine „să facă mişto de Dăncilă”.

După ce aceste mesaje au contrariat opinia publică, Tineretul Național Liberal și-a cerut scuze, printr-un mesaj postat, vineri la prânz, pe Facebook.

Comentarii

loading...