Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader: Evaluarea procurorului general nu poate fi o formă de presiune

Toader: Evaluarea procurorului general nu poate fi o formă de presiune

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu se susţine afirmaţia potrivit căreia evaluarea procurorului general al României, Augustin Lazăr, poate fi considerată o formă de presiune exercitată în legătură cu soluţionarea unor dosare.

George Dumitrescu 0 comentarii

S-a făcut referire la dosare legate de protestul din 10 august și la cel al Revoluţiei, în condiţiile în care acesta din urmă trenează de foarte mult timp. 

Tudorel Toader a spus, în contextul declaraţiilor procurorului general, Augustin Lazăr, că fiecare se exprimă după „limitele de înţelegere”.

Ministrul Justiţiei a declarant că a anunţat demult că va fi evaluat procurorul general. ”În mod rezonabil, nu se susţine afirmaţia potrivit căreia evaluarea procurorului general  poate fi considerată o formă de presune exercitată în legătură cu soluţionarea unor dosare referitoare la protestul din 10 august, respectiv a dosarului Revoluţiei, în condiţiile în care acest din urmă dosar trenează de foarte mult timp”, a spus Toader.

Întrebat cum vede declaraţiile lui Augustin Lazăr care lasă de înţeles că Toader a minţit, ministrul a spus: „Se numeşte libertate de exprimare, iar fiecare se exprimă după cum îi dictează limitele de înţelegere. Ca să nu vorbesc de altele”.

 Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, după declaraţiile procurorului general Augustin Lazăr privind informările pe protocoale, că îi va da un răspuns în cursul zilei de marţi. „In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunta presa, in timp util!", a scris Tudorel Toader, pe Facebook. Ulterior a anunţat, marţi, că organizează conferinţa de presă la ora 18:00 la sediul Ministerului.

Comentarii

loading...