7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăToader i-a respins și pe cei cinci candidați pentru funcția de procuror...

Toader i-a respins și pe cei cinci candidați pentru funcția de procuror european

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european au fost Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu. România trebuia să trimită propunerile la Bruxelles până la 31 martie.

“Comisia de selecție prezidată de ministrul Justiției nu a selectat niciun candidat în numele României pentru funcția de procuror european. Ca urmare, procedura de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european se va relua ca urmare a calendarului care va fi comunicat ulterior”, este anunțul postat pe site de Ministerul Justiției, citează HotNews.

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european au fost Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu.

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european – Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu – au susținut interviul cu ministrul Justiției în 5 aprilie. Inițial, interviurile fuseseră programate pentru 22 martie, dar au fost amânate fără nicio explicație.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă