Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader i-a respins și pe cei cinci candidați pentru funcția de procuror european

Toader i-a respins și pe cei cinci candidați pentru funcția de procuror european

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a respins și pe cei cinci candidați pentru funcția de procuror european din partea României, astfel că procedura va fi reluată.

Rl online 0 comentarii

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european au fost Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu. România trebuia să trimită propunerile la Bruxelles până la 31 martie.

"Comisia de selecție prezidată de ministrul Justiției nu a selectat niciun candidat în numele României pentru funcția de procuror european. Ca urmare, procedura de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european se va relua ca urmare a calendarului care va fi comunicat ulterior", este anunțul postat pe site de Ministerul Justiției, citează HotNews.

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european au fost Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu.

Cei cinci candidați pentru funcția de procuror european - Cătălin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu - au susținut interviul cu ministrul Justiției în 5 aprilie. Inițial, interviurile fuseseră programate pentru 22 martie, dar au fost amânate fără nicio explicație.

Comentarii

loading...